Değerler ve Projeler Derneği

The Voulations and Projects Assocation

Yönetim Gurusu

VARLIK NEDENİ (MİSYON):
Ülkemizin ve milletimizin her türlü maddi ve manevi, bizi biz yapan ulusal değerlerini özellikle gelecek nesillere aktarmak, yaşatmak, geliştirmek ve hatta dünyaya tanıtmak; Ülkemizin ve insanımızın sorunlarının çözümüne uygulanabilir projelerle çare aramak

UFUK ÇİZGİSİ (VİZYON):
Ülkemiz ve insanımız için yarattığı değer ve toplumsal katkıları ile örnek bir sivil toplum kurumu olmak

KISACA BİZ:
DEĞERLER ve PROJELER DERNEĞİ, Şubat 2006 da resmen kuruluşunu tamamlayıp faaliyetlerini yürütmektedir.  Merkezi Ankara’dır; ancak şartlar hazır oldukça Türkiye’nin her ilinde şube ve temsilcilikler de tesis edilecektir.

Derneğimiz, insanlarımızı katılım, etkileşim ve paylaşım yaklaşımı içersinde elele tutuşturarak birlik ve dirlik için usanmadan çalışma anlayışını yaygınlaştırmak amacıyla;
         - Her türlü değerimizin sahiplenilmesine, geliştirilip yaşatılmasına önder olmak,
         - İnsanımız ve ülkemizin sorunlarına çözüm getirecek uygulanabilir projeler hazırlamak ve hazırlanmasına önayak olmak suretiyle hayata değer katmak, kişisel ve toplumsal başarıları artırmak
Yönünde hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tutkuyla hizmet yolunu sonuna kadar insanımız ile birlikte yürüyecektir.

En iyiyi başarmak tutkusu ve sabrıyla milletimiz için değer yaratırken ve geleceği hazırlarken, bizi biz yapan değerlerimizi ve ülkemizin çözüm bekleyen sorunlarını esas alıp çare olabilecek projeler hazırlamak asla vazgeçmeyeceğimiz görevimizdir.
Hizmetlerimizi üretirken en önde tuttuğumuz olmazsa olmaz unsur "uygulama"dır. Çalışmalar sırasında hiç unutmayacağımız “ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz” ilkesidir.
Uluslar arası standartlara uygun, ama ülkemiz şartlarında uygulanabilir, milletimizin istek ve beklentileri ile örtüşen net çözüm olabilen projeler ve hizmetler üretmedeki tutkulu gayret ve becerilerimiz ile umutları büyütmek ve  geleceği yeşertmek görevimizdir.

DERNEĞİMİZ TÜZÜĞÜNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

LOGOMUZ ve RENKLERİMİZ:

Bu şekil Türk kilim ve halı dokumacılığında kullanılmaktadır. Anlamı ise; doğurganlık, bereket ve verimliliktir.

Derneğimiz için seçtiğimiz “turuncu-mor” renklerin benimsediğimiz anlamları şöyledir:

-Turuncu: Sıcaklık, memnuniyet, verimlilik ve sıhhat; güç ve cömertlik mesajı içerir.

-Mor: Asaleti, zenginlik ve zarafeti tutkuyu simgeler.

HİZMET GÖNÜLLÜLERİ:

*Abdullah KESKİN  - Başdenetçi- Yüksek Denetleme Kurulu/Ankara

*Hayati ÇETİN          -İşadamı, Sigorta ve kooperatifçilik uzmanı /Eskişehir

*İlhan PEHLİVAN    -Memur, Halkla ilişki ve organizasyon uzmanı/ Trabzon

*Nihat YILMAZ        -Yönetici, İnsan kaynakları uzmanı /Giresun

*Hüseyin ERDEM      -Yeminli mali müşavir /İstanbul

*Niyazi ZENGİN         -S.Muhasebeci mali müşavir /İstanbul

*Zafer NUHOĞLU     -İşadamı, İnşaat ve gayrimenkul uzmanı/İstanbul

*Zeki ÖZKAN             -Mali müşavir, STK uzmanı /İstanbul

*Metin BERBER         -Prof.Dr., Ekonomi, KTÜ öğretim Üyesi /Trabzon

Yaşadığınız yerde gönüllü olmak isterseniz
burayı tıklayın.